وبلاگ اموزشی


وبلاگ آموزشی EXCELSA

از دونه تا فنجون، با هم یاد می‌گیریم!
تو این بخش قراره با هم بریم سراغ دنیای جذاب قهوه و پودریجات:
از شناخت دونه‌های عربیکا و روبوستا بگیر، تا روش‌های دم‌آوری، تجهیزات حرفه‌ای، ترکیب طعم‌ها، فوت‌وفن باریستا شدن و حتی پشت‌پرده تولید محصولاتمون تو اکسلسا.
هرچی لازمه بدونی تا لذت نوشیدن یه فنجون خاص‌تر رو بچشی، اینجاست!

🔸 ساده، کاربردی، و به‌دردبخور
🔸 برای حرفه‌ای‌ها و تازه‌واردها
🔸 هفتگی با مطالب تازه و جذاب

دنبال یه منبع مطمئن و باحال برای یاد گرفتن قهوه‌ای؟ رسیدی به جای درست!


چرخه طعمی قهوه و تحلیل تخصصی با نمودار SCA

چرخه طعمی قهوه و تحلیل تخصصی با نمودار SCA

چرخه طعمی قهوه (Coffee Flavor Wheel) یک ابزار استاندارد است که توسط SCA – Specialty Coffee Association توسعه یافته تا ویژگی‌های طعمی قهوه را به صورت سیستماتیک دسته‌بندی کند. این چرخه کمک می‌کند تا:طعم‌ها به صورت دقیق تشخیص داده شوندتجربه حسی در باریستاها و طرفداران قهوه استاندارد شودارتباط بین انواع دانه، روش دم‌آوری و طعم نهایی برقرار شود

کافئین در قهوه؛ هر آنچه باید از ساختار تا اثرات آن بدانید

کافئین در قهوه؛ هر آنچه باید از ساختار تا اثرات آن بدانید

کافئین یکی از شناخته‌شده‌ترین ترکیبات فعال در قهوه است؛ ماده‌ای محرک که نه‌تنها طعم و اثرات فیزیولوژیک قهوه را شکل می‌دهد، بلکه عامل اصلی تفاوت بسیاری از سبک‌های مصرف و ترجیحات قهوه‌نوش‌هاست. در صنعت قهوه، شناخت دقیق کافئین ضروری است؛ از رستری و باریستا گرفته تا مصرف‌کننده نهایی.

بهترین نوشیدنی‌های گرم برای پاییز و زمستان | ماسالا، کرک، هات چاکلت و شیر پسته

بهترین نوشیدنی‌های گرم برای پاییز و زمستان | ماسالا، کرک، هات چاکلت و شیر پسته

با شروع پاییز، هوا خنک‌تر می‌شود و هیچ چیز مثل یک نوشیدنی گرم، حال دل را خوب نمی‌کند. بخار فنجان، بوی ادویه، و گرمایی که آرام‌آرام در بدن می‌پیچد…در این مطلب از EXCELSA بهترین نوشیدنی‌های گرم برای روزهای سرد پاییز و زمستان را معرفی می‌کنیم؛ نوشیدنی‌هایی که هم خوش‌طعم‌اند و هم سرشار از حس خوب.

دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...